Over K4 Office Support

Welkom op de website van K4 Office Support, het vertaalbureau waarmee ik, Erica Weeda, mijn B2B- diensten aanbied.

K4 Office Support werd in 1996 opgericht en richtte zich in eerste instantie op professionele managementondersteuning in de breedste zin van het woord. Het aanbod omvatte o.a. interim secretariaatsservices, notuleren en vertaaldiensten. Al snel bleek dat de vertaaldiensten zich verreweg het snelst ontwikkelden, zodat K4 Office Support zich sindsdien profileert als een vertaalbureau.

Mijn achtergrond
Van 1979 tot 1985 studeerde ik Scandinavische Taal- en Letterkunde (hoofdvak Noors) aan de Rijksuniversiteit Groningen en de Universiteit van Oslo. Na het afstuderen ben ik ruim 10 jaar werkzaam geweest in het internationale bedrijfsleven, in diverse managementondersteunende en leidinggevende functies, waarna ik besloot mijn eigen bedrijf op te richten en als zzp-er te gaan werken.

Hoewel ik het prettig vind om me via de vertalingen in zoveel mogelijk onderwerpen te verdiepen, heb ik in de loop der jaren wel een aantal specialismen ontwikkeld, waaronder o.a. op het gebied van medische, juridische, IT- en financieel-economische uit het Deens, Duits, Engels, Noors en Zweeds. Daarnaast houd ik me bezig met literaire vertalingen. Een lijstje met de boeken die ik in de loop der jaren heb mogen vertalen, vindt u op de pagina Overige informatie.

Ook poëzie heeft mijn interesse – zowel  het zelf schrijven, als het vertalen ervan. In 2002 publiceerde ik de bundel Het blauwe land, een bloemlezing uit het werk van de Noorse dichter Olav H. Hauge. Verder verscheen in 1993 het dichtbundeltje Evenwicht, met eigen werk.

Mijn belangstelling voor de (complementaire) geneeskunde en voor dieren en de natuur in de ruimste zin des woords, heeft ertoe geleid dat ik in 2011 weer ben gaan studeren en in 2016 mijn opleiding tot veterinair klassiek homeopaat heb afgerond. Kijk voor meer informatie over mijn bezigheden op dit gebied op: www.praktijk-elysia.nl.

Om bij te dragen aan het behoud van de aarde werken K4 Office Support en Praktijk Elysia op zonne-energie.

logo_K4_office_support   logo_elysia[1] (2)